Kerana dirimu amat berharga

Thursday, April 21, 2011

Awat yang lama sangat

Bila kita masuk public toilet kat shopping mall, perasan atau tidak biasanya yang tercokoh diluar kawasan toilet tu seolah-olah menunggu seseorang biasanya lelaki. Tak kira lah pakwe-pakwe ke, laki orang ke, atau bapak budak pun sama. Mungkin ini yang biasa berlaku...



Itu belum masuk betul2 tudung, touch-up make-up, pakai itu-ini dan lain-lain lagi.

Jangan marah naa.... ;)

: : Tolong jangan lupa basuh tangan lepas keluar tandas yer.


10 comments:

  1. hahaha... org laki ada yg x basuh tgn ke lepas masuk tandas?

    ReplyDelete
  2. kita pakai tandas tinggung ....

    ReplyDelete
  3. isabelle, ader jerr... semua pun tak basuh, salat tisu sajer. kekeke... tapi kalau cukup syarat istinja' takpa la.

    CA, saya pun prefer yang tu. Kat sydney dulu susah nak jumpa tandas cangkung, tapi bersih la.

    ReplyDelete
  4. aiii..

    tak baik ngumpat tau..

    org lelaki pun jenis lepasss ajae..tak kisah kat mana
    tepi jalan tepi highway..
    sungguh kurang sopan !

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum

    betul tue..pas tue lap tangan smpai kering....yg ini, selalu diabaikan :-)

    ReplyDelete
  6. ::: salam aiman.. [huhu] entry yg best! mmg kebykan wanita begitu tapikan gf saya cepat plak drpd saya! [hahaha] mula2 date dgn dia, saya terkezut tgk dia dah keluar toilet lama sblm saya.. saya tanya dia, 'cepatnyer keluar' dia jawab, 'buang air jer' kompius saya. skrg nih, kitaorg berlumba2 sapa cepat keluar toilet [hehehe].. my gf still a champion! :P

    ReplyDelete
  7. IE, itu kes tak tahan sangat tuu, ekekeke...

    cemomoi, sabar menanti gitu, hehe..

    gB, makan megi aje kerr...

    shahrom, betul tu, lap kering2.

    ReActivate, haha dah terbalik pulak ya! =)

    anon, in most cases betul ek.. ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails