Kerana dirimu amat berharga

Sunday, May 24, 2009

Papantanda @ label

Dok tak dok dah seminggu aku tak menghapdet blog. Banyak benda nak cerita, tapi not enough leisure time left lately. Makanya aku boh gambar aje lah kali ni, let the pictures tell its own stories.

Dalam kehidupan harian kita, hampir setiap hari kita akan berjumpa dengan papan tanda, baik dalam bentuk tulisan mahupun gambarajah. Nak beli barang makanan pun kita akan baca label atau cari papantanda juga...


Apa salah minuman tersebut hingga dihukum berdosa agaknya



Ada ka orang kuat nak makan jarum goreng nih?



Tau dak herpes tu apa? Sila google lah



Mali! Mali! Ini loti manyak 'flesh' punya!

4 comments:

  1. AzD...

    Kalau nampak papan tanda macam tu...naik was-was nak beli..hehehe..

    P/S lama rasa tak menjenguk ke sini..AzD sihat ke?

    ReplyDelete
  2. Kak Tirana,

    hehe, kat sini pun banyak sign atau notice yg kelakar.

    Kami sefamily batuk2 sikit, perubahan musim kot. Good to hear that u r getting well!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails